söndag 29 augusti 2010

Det verkar som om sommaren blåser bort

Men hösten är också en ljuvlig tid,trollens tid.

Nu har jag hållit på många timar , och förstår att jag inte får till en sådan proffsig blogg som ni andra har med stora bilder och en sidospalt där man kan lägga in medelanden och nyheter.Jag måste vänta till någon kan hjälpa mig ,så jag har så länge gjort en ny blogg där jag skriver in saker jag  har till salu och utställningar och sådant.

Måste berätta om en utställning jag såg i Rosariet i går.Alle ni som tycker om blommor och fantasi skulle älska detta.Första gången jag har haft lust att köpa en liten bild på många år.
Konstnären heter Elisabeth Ryhre och ställer ut till den 12 september i Rosariet i Göteborg.
http://www.youtube.com/watch?v=CaXdTe2TYhs&feature=related

11 kommentarer:

 1. Ja nu är väl hösten här,,även om solen lyser så känns det..Kram

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Også her er høsten på indtog, men enhver årstid har jo heldigvis sin charme, og dine alfer og troldebilleder kan lyse op i dem alle.
  Jeg er rent ud sagt forelsket i dem.
  Ønsker dig en god uge med vejr til lidt udemaling.

  SvaraRadera
 3. Din blogg duger. Det räker med dina berättelser om gudinnor, tomtar och troll. Inte att förglömma dina fina täckningar och målningar.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 4. jag sörjer att sommaren snart är slut..
  det går så fort..fast jag tycker om hösten..
  men inte vintern..
  Om någon bara visar dig hur man gör sidspalten så fixar du det sen..för den är bra tycker jag
  och till sist.. fin målning Kramar

  SvaraRadera
 5. Heisann!

  Dine tynnkledde alver må nok få på seg litt mer klær etter hvert nå - ellers vil det fryse bort, og det vil vi jo ikke ;:o)

  SvaraRadera
 6. Hej Björg
  Du behöver inte vara bekymrat över älvorna, de klarar sig bra till löven blir gula,då hittar de en skyddat sov plats och sover helt till våren.

  SvaraRadera
 7. Jeg elsker din blog...men selvfølgelig lyder det spændende, at du tænker på eb ny blog også! Men jeg kan nu godt lide den NU! Hav en god day ;O)

  SvaraRadera
 8. Jag är faktiskt inte helt nöjd med min blogg heller, att få till den helt som man vill ha kräver lite mer djupgående kunskaper har jag märkt, men den funkar och det får räcka för stunden. Tycker din är helt okej och trots allt så är det väl vad man förmedlar som är viktigt! (ler) Hmmm....nu bet jag mig själv i tungan....vad förmedlar jag själv egentligen!.....Tunga frågor så här i början av veckan!
  ha det bäst!
  kram ifrån Peter!
  PS: Tack för tipset i ditt inlägg, även Bee Gees funkade!

  SvaraRadera
 9. Jeg liker høsten godt:) En fin årstid. Liker å sanke sopp, bær og å fiske.
  Anngående bloggen din, så kan du gå inn på http://moseplassen.com/
  Hun som driver Hageblogger. Hun har satt opp enkle forklaringer på hvordan en kan utvide bloggen. Og når jeg fikk det til, så tror jeg du også får det til.
  Kanskje et saueskinn hadde vært tingen for dine alver nå på høsten?

  :))

  SvaraRadera
 10. Hej Katrine
  Den är så go,bilden du harpå Mumrikk katten i saueskinnet.

  SvaraRadera
 11. Hei! Takk for besøk på min blogg. Du forteller at de som var gravide, måtte bidra med gull til brudekronen. Da ble det nok dyrt for henne jeg viser bilde av under innlegget om at P-pillen er 50 år. Hun har en meget gravid mage, men også en staselig brudekrone! Men kanskje vi ikke var så nøye på det i Norge ? :)

  SvaraRadera