onsdag 3 november 2010

Det har varit lite bloggande på sistone

Det beror på skogisen Isabella.
Jag som i så många år har levt i hop med en mycket gammal kattdam, var nog inte   riktigt beredd på att få en kattbebis i huset.Det är en helt underbar  älsklig och gosig katt men hon kan inte vara ensam en sekund,hon piper om hon inte ser mig och helst skal hon bäras med och lekas med hela dagen.Känner som Anja gjorde då hon fick ny katt, det skal bli gott att få sova en hel natt.

8 kommentarer:

 1. Haa! Så är det när man skaffar en "beibi" på "gamla dar"!
  Skaffa en kompis till Isabella, vet jag!
  Men så 'halledudanasöt' man kan vara då! Så himla sööööt hon e'!
  Vi hade ju också gamla Skruttan ensam de sista 6 åren och har blivit alldeles begeistrade över hur Wille å Maija svingar sig i träden och på grannens garagetak. Skruttans stora uterunda bestod av att promenera runt huset i sakta mak om vädret var bra. Maija å Wille bryr sig inte ens om det regnar! De springer och jagar varandra för glatta livet och jag vet att två katter mår bättre rent psykiskt än bara en.../Kram, Anja

  SvaraRadera
 2. Men så söt,,dom är ju underbara när dom är så där små...Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. He, he, sånn er det med babyer :)
  Bedårende søt og skjønn!

  SvaraRadera
 4. Grattis till den nya familjemedlemmen! Tur man glömmer, annars skulle det inte bli fler "barn". Jättesöt var hon. Skogisar är "hemskt" fina. Skulle aldrig våga titta på några kattungar, då skulle jag ha en med mig hem, och det fungerar tyvärr inte hemma hos mig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mmm vad söt. Kattungar är svåra att motstå. Kanske en kompis hade varit till hjälp. Har märkt att det är lättare när katterna har sällskap, vi har just nu sju katter. Fast det är bara tre som varit planerade.:-)
  Men det är inte alltid man får sova en hel natt även om man har vuxna katter. Vår Fred har fått för sig att han ska sova i min säng på nätterna och ibland måste han bara komma och lägga sig tätt intill mitt ansikte och kela en stund mitt i natten. Visst är det mysigt men Fred är inte så liten, han är en stor röd kastrerad hankatt på ca 11 kg. Men han vet att matte älskar honom ändå.
  Krama lilla goa Isabella från mig. Hon är urgullig.
  Trevlig kväll

  SvaraRadera
 6. Heisann! Hver alder sin sjarm - og det motsatte...
  Her går det i medisinering og alderdomspleie.
  Du kommer sikkert til å få mye glede av dette sjarmtrollet ;:OD)
  Ha go' hælj ;:OD)

  SvaraRadera
 7. jisses vilken sötnos. Det är väl klart att hon inte vill va ensam. :)

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar kattunge du har! Fin blogg också med underbara bilder! Hit kommer jag snart tillbaka och kikar! Ha en trevlig dag! kram Nina

  SvaraRadera