fredag 22 juli 2011

Fairyland

Datorn kronglar, hinner inte fixa med detta nu( läs har inte råd att köpa en ny just nu.)så jag håller tummarna att den fungerar, fast tillfälligt, en stund till.Har ändå ingen att förmedla just nu. så jag tar  en liten blogg paus. Jag målar blommor i denna ljuvliga sommartid, och det är det inte mycket att orda om.
Hoppas ni alla njuter av denna underbara juli månad .
Youtube - Billie Holiday: On the sunny side of the street

9 kommentarer:

 1. Ååååh Wenche, vilken ljuvlig tavla. Så trist att jag inte har råd att köpa den..../Anja

  SvaraRadera
 2. Tack Anja, du är så snäll!
  kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig tavla, sommar!!!
  Krånglande datorer är inte roligt. Min sambo arbetar med datorer så det brukar inte vara så stora problem här. Fast skulle det bli det så är det jag som får skulden :-).
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Heisann!

  N y d e l i g!
  Jeg har kontakta Anja for å få selskap når jeg ser utstillingen din. Jeg har anledning hver dag fram til at utstillingen tas ned. Når passer det deg - og Anja?

  Stor klem fra meg som nettopp for en time siden kom hjem fra Lofoten!

  SvaraRadera
 5. Önskar en fortsatt skön Augustidag,,kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas att ditt vernissage ger lite klirr i kassan så att Du och Assistenten kan tillbringa härliga tider vid en splitter ny dator!/Anja

  SvaraRadera
 7. Usch vad tråkigt med en krånglande dator...Hoppas det ordnat sig vid det här laget. Hoppas vi får se ännu flera av dina vackra målningar så småningom.
  Må så gott!
  Ninni

  SvaraRadera
 8. tack för orden hos mig,,ja det är svårt..varma kramar Susanne

  SvaraRadera
 9. Jag tycker mycket om dina troll och blommor....Synd att jag inte kan komma på utställningen....önskar dig lycka till och massor av besökare.....hälsningar Annemarie

  SvaraRadera