tisdag 18 oktober 2011

Snö stjärnor

Nu är äntligen Assistenten på bättrings väg , det har varit tuffa veckor att försöka få mat och medicin i en liten katt som har ont i munnen och inte vill äta.Nu känner jag mig lättat och glad, fast trött. Konstig att man fäster sig så med en liten katt som bara är ett år, fast hon är ju så underbar

5 kommentarer:

 1. Stakkars Assistenten! Bra den har deg som tar så godt vare på den :)

  SvaraRadera
 2. Åh, søde lille kat! God bedring!

  SvaraRadera
 3. Klart att man fäster sig! De är oftast underbara personligheter som är lätta att falla fullständigt för.

  Skönt att höra att Assistenten är på bättringsvägen. Vi tog två av tre för vaccination i går. Som vanligt får vi veta att vår stora svarta är för stor, som om vi inte redan visste det!

  Önskar dig en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att höra att Assistenten är bättre. Här är vår Minus dålig. Han har ett sår vid ena örat och måste ha tratt på sig. Tratt är bara pest. Just nu ligger han och surar på golvet i vardagsrummet.
  Man fäster sig fort vid sina djur, och när dom mår dåligt känner man av det själv. Även om vi har sju katter skulle jag inte kunna vara av med någon. Alla är på sitt sätt underbara, i från stora mjuka goà Fred till lilla ilska Cleo. Även om Gandalf är en stor buse, borde hetat Djävulens lilla busfrö, finns det ingen som spinner så mycket som han. Han är älskad trots alla bus.
  Ha en bra dag och krama Assistenten.

  SvaraRadera
 5. Hej !

  Du får kolla med veterinären så Din lilla katt inte har fått den hemska tandsjukdomen FORL.Den är väldigt smärtsam.Googlade på den, för många av de utekatter som vi fångar in.Har missbildade tänder.Du vet ju själv om man har blåsor i tandköttet hur himla ont det gör.


  Kram Mi

  SvaraRadera