lördag 4 februari 2012

Kallt

Detta är inte Assistenten,hon skulle inte trivas i mössan.Men hon skulle behöva den. På så här kalla dagar vill hon inte gå ut,hon vill leka med mig hela dagen,så det är svårt att få arbetsro.Om det är någon som har tips hur man roar en katt inne så får ni gärna skriva.
Bilden har jag hittat på Etsy.com .Konstnären gör  alla sorter underliga mössor till djur.

10 kommentarer:

 1. Det er et foto der får een til at grine!! Neeej, katte gør, hvad de selv vil...så de er svære at lokke til at holde sig i ro. Koldt, koldt, koldt! Gaderne her i byen er næsten mennesketomme....ingen vil ud; hverken katte eller mennesker :O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Etter att du hadde introdusert mig till Etsy.com är jag ofta innom där där, där finns det så originella och skojiga saker.
   Hoppas du snart är helt okey.
   kram

   Radera
 2. Hallegosingen så gulligt.

  En katt med mössa. Trodde det bara var i sagornas värld, som djuren har kläder på sig.Det vore något för utekatterna.hihihi

  Kram Mi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mi
   Nu förstår jag varför jag tyckte mössan var så kul, den får en att tänka på sagor.

   Radera
 3. Hej Wenche!När min hund har tråkigt brukar jag gömma hund godis lite överallt i rummen,sen får han leta, kanske kan man göra det med katter också.hälsningar Mirjam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mirjam
   Jag tar en liten korvbit som jag lägger i hennes hög av prasselpapper,men det går rätt fort för henna att hitta den.Problemet är att hon bara vill vara med mig det kanske beror på att hon har varit så mycket sjuk.

   Radera
 4. Veldig søt kattelue :)
  Nei, katter vil vel være inne i varmen, de som oss mennesker.

  SvaraRadera
 5. heisann!

  Ja, for en artig kattemøssa!
  Godt å ha i kulda for Assistenten. Det er blitt litt mindre blogging på meg i det siste,for huset tar all tid!Fokus er på Barndomshjemmet for tida.Nå flytter en familie fra Polen inn i 2. etasje. Spennende.

  Men de første bloggvennene vil alltid være der uansett hvor lang tid det måtte bli mellom hver gang vi besøker hverandre. det er Maja, Eldbjørg , deg og noen flere!

  Ha riktig go' hælj, Wenche ;:OD) ♥

  SvaraRadera
 6. Herreje! Hur kan man vara så söööt! Undrar hur Wille och Maija skulle se ut i sådana vintermössor...Wille skulle göra sig fint i rund tofs istället för ett extra öra mitt i mellan örönen.../Anja .

  SvaraRadera
 7. Oh my god, this is sooooooo... Cute!

  SvaraRadera