tisdag 15 oktober 2013

Musik till nymånen

Försöker att måla mera seriösa bilder till utställningen om Italien, men vad gör jag med tomtarna,fauner och nymfer och draken som bor högst upp i dalen, de dyker ständigt upp i mitt huvud och vill vara med.

7 kommentarer:

 1. Heisann Wenche... la dem få lov til å være med.... gjemt bak en busk, under en rot eller i en blomsterknopp... ha det godt i høstmørket ;:OD)

  SvaraRadera
 2. Du har nog rätt, utställningslokalen har tre rum, kan använda ett till fantasyfolket, jag har ju så stor glädje av att göra dette.Kram

  SvaraRadera
 3. låter spännande med din utställning, tror också att lösningen kommer av sig själv i arbetets gång... lycka till, kram Irene

  SvaraRadera
 4. Hej Wenche!
  De där väsen är ju helt hopplösa när de inte kan sköta sig och sitt utan skall nödvändigtvis tränga sig i hu'¨vet på folk;-)!
  Annars så måste jag säga att det är väl konstnären som tolkar/skapar verkligheten? Finns de figurerna där - ja, då finns de. Du borde lära dig italienska så att du kan snacka med dem;-)! /Kram!

  SvaraRadera
 5. Nei, hva gjør du med dem? De må nok få være med på bildene dine. De gir seg nok ikke før du maler dem :)

  SvaraRadera
 6. Nej du har helt rätt, jag har kommit på att när jag har gjort en stor akrylmålning så måsste jag göre lite bilder på småfolket.Den fina drakmamman har fått en busig son också som drar rundt och stökar till.

  SvaraRadera